Tervetuloa tunneille

Olen ollut myönteisesti yllättynyt siitä, kuinka hyvin Metodi-tunnit ovat sopineet minulle. Anna Maria on ohjaajana asiantunteva, rauhallinen ja antaa selkeät ohjeet liikkeiden suorittamiseen. Hänen tuntinsa ovat monipuolisia ja hän ohjaa varmistaen yksilökohtaisesti, että liikkeet tehdään oikealla tavalla ja omaa kehoa kuunnellen. Metodin ansiosta muistan myös arjessa kohentaa ryhtiäni ja teen myös tunneilla opittuja harjoitteita kotona, koska niistä tulee niin hyvä olo.

Maisa, asiakkaana syksystä 2016

”Huippuhyvä kehonvahvistaja! Ryhti paranee ja rentoutunut olotila jää pitkäksi aikaa Methodin jälkeen. Innolla aina odotan seuraavaa kertaa.”

Marja-Leena

Kenelle tunnit on tarkoitettu?

Method Putkisto ja Method Putkisto Pilates tunnit sopivat Sinulle, joka olet kiinnostunut oppimaan kehonhallinnan taitoja ja haluat tutustua uudenlaiseen tapaan lähestyä liikkumista. Harjoittelu sopii yhtä hyvin naisille kuin miehille, vasta-alkajille kuin paljon muita lajeja treenaaville oheisharjoitteeksi.

Mitä tunneilla tapahtuu?

Tunnit ovat pienryhmäliikuntatunteja, jossa harjoitellaan keskittyen ja omaa kehoa kuunnellen. Apuna harjoittelussa käytetään erilaisia pienvälineitä, esimerkiksi palloja ja nauhoja.

Miten pääsen alkuun?

Parhaiten menetelmään ja harjoittelutapaan tutustut osallistumalla perus- tai starttikurssille, jossa opit käsitteet ja perusharjoitteet. Kurssin jälkeen harjoittelua on halutessasi helppo jatkaa ja syventää viikkotunneilla. Jos et löydä aikatauluusi sopivaa aloituskurssia, ole yhteydessä, niin etsitään sinulle sopiva tapa aloittaa harjoittelu.

Mitä mukaan tunneille?

Tunnille tarvitset mukavat sisäliikuntaan sopivat vaatteet ja halutessasi liukumattomat sukat, paljain varpain harjoittelu onnistuu myös.

Miten ilmoittaudun tunneille?

Voit ilmoittautua tunneille varauskalenterin kautta. Ilmoittautuminen onnistuu myös sähköpostilla annamaria(at)kengatpois.fi tai tekstiviestillä 050 075 3123.