Tilaus- ja toimitusehdot

Voimassa 17.1.2024 alkaen

Seuraavat tilaus-ja toimitusehdot koskevat Tmi Kengät Pois (1220532-9) verkkokauppaa.

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan palvelutuotteita myy Tmi Kengät Pois, y-tunnus 1220532-9. Tuotteiden hinnat sisältävat arvonlisäveron joko 10 % tai 24 % riippuen palvelutuotteen sisällöstä.

Verkkokaupan palveluita myydään 18 vuotta täyttäneille yksityishenkilölle ja huoltajan suostumuksella myös alle 18-vuotiaalle Suomeen.

Kuluttajakaupassa noudatetaan voimassa olevaa Suomen kuluttajansuojalainsäädäntöä. Nämä tilaus- ja toimitusehdot eivät rajoita Kuluttajan pakottavaan lainsäädäntöön perustuvia oikeuksia.

Toimitus

Oston jälkeen saat sähköpostitse vahvistuksen ja ohjeet tunneille tai kursseille osallistumiseen sekä tarvittavat linkit. Tarkista myös sähköpostisi roskaposti- ja tarjouskansio, joskus viestit saattavat ohjautua sinne.

ONLINE-ohjaukset välitetään jakelukanava Zoomin kautta. Tmi Kengät Pois ei vastaa mahdollisista jakelussa esiintyvistä teknisistä ongelmista eikä niiden aiheuttamista välittömistä tai välillisistä vahingoista. Tmi Kengät Pois tekee parhaansa sen eteen, että live-lähetykset sujuvat moitteettomasti.

Maksutavat

Maksupalvelun tarjoaa Verifone Finland Oy (0943819-9). Verifone Finland Oy on Finanssivalvonnan toimiluvan saanut maksulaitos. Maksutapahtumat toteutetaan Verifone Finland Oy:n suojatussa tietoturvallisessa maksuympäristössä. Pankki- ja korttimaksujen vastaanottajana tiliotteella sekä mahdollisilla korttilaskuilla näkyy Verifone Finland Oy, joka välittää maksut kauppiaalle. Muiden maksutapojen osalta Verifone Finland Oy toimii maksutapahtumatietojen välittäjänä, jolloin maksun vastaanottajana näkyy Tmi Kengät Pois.

Verifone Finland Oy
Vantaankoskentie 14
01670 Vantaa
Asiakaspalvelu: 020-7535192
Sähköposti: kuluttaja@verifone.fi
www.verifone.fi

Voit maksaa sarjakortit myös seuraavilla liikuntaeduilla; ePassi, Smartum ja Edenred. Käyttäessäsi näitä maksutapoja, ole yhteydessä meihin niin saat tarvittavat lisäohjeet annamaria@kengatpois.fi.

Sarjakorttien/kurssien peruutusehdot

Sarjakortin voimassaolo alkaa ensimmäisestä käyttöpäivästä. Kortin voimassaolo aika on määritelty kyseisen palvelutuotteen tuotetiedoissa. Käyttämättömässä kortissa ei ole palautusoikeutta.

Ylivoimainen este

Tmi Kengät Pois ei vastaa viivästyksestä tai vahingosta, joka johtuu PVP Wellness Oy:n vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta esteestä, jota Tmi Kengät Pois ei kohtuudella voida edellyttää ottaneen huomioon tilaushetkellä ja jonka seurauksia Method Putkisto ei myöskään kohtuudella olisi voinut välttää tai voittaa.